יום שישי, 11 במאי 2012

הסנדוויץ' הכי טוב שיש


הרגע סיימתי לאכול את הסנדוויץ' בשר הכי מעולה שאכלתי.
רשימת מכולת:
 נתחי שייטל פרוסים דק- נתח אחד לאדם
בגט
חופן עלי רוקט
חרדל איכותי
מיונז ביתי מהמם מהבלוג בצק אלים
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
פורסים את הבגט לאורכו ומורחים בצד אחד חרדל ובשני מיונז בנדיבות.
מחממים מחבת ריקה לחום גבוה ומוסיפים מעט שמן קנולה.
מניחים את הנתח שייטל ומפלפלים את הנתח מצד אחד.
הופכים את הנתח אחרי 1-2 דקות ומפלפלים את הצד השני.
נותנים לו להיצרב עוד דקה או שתיים לפי מידת העשייה הרצויה.
מניחים חופן עלי רוקט על הבגט ואת הנתח העסיסי ואוכלים בהנאה:)



2 תגובות:

  1. בתי היקרה,

    המתכונים, הצילומים והכתיבה מעוררי תאבון.

    אני גאה בך.

    אימא

    השבמחק
  2. נראה מעולה! ועושה חשק להכין :) ינוסה לאחר גל המטלות שבפנינו..

    השבמחק