את ההשראה למתכון המקסים הזה קיבלתי מהבלוג של מיכל וקסמן-תוצרת בית.
החלפתי את הזוקיני בחצילונים חמודים שמצאתי בסופר למרבה ההפתעה.
בשבילי הם הנשנוש המושלם והבזיליקום הוא מה שהופך אותם למרעננים וקלילים.
רשימת מכולת:
10 חצילונים חתוכים לחצאים לאורכם
2 כפות שמן זית
חומרים למלית:
150 גרם גבינת ריקוטה
חצי כוס גבינת פרמזן מגוררת
חופן עלי בזיליקום טריים קצוצים דק
2 כפות פירורי לחם או פנקו
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המלית.
בעזרת סכין חדה וקטנה או כפית פריזיאן מוציאים את תוכן החצילים.
אפשר להשתמש בבשר של החצילים להכנת חביתה משודרגת למשל...:)
ממלאים את החצילים ומזלפים מעט שמן זית מעל כל חציל.
אופים בחום של 220 מעלות צלזיוס ל-10-15 דקות עד שהמלית משחימה והחציל מתרכך מעט.
החלפתי את הזוקיני בחצילונים חמודים שמצאתי בסופר למרבה ההפתעה.
בשבילי הם הנשנוש המושלם והבזיליקום הוא מה שהופך אותם למרעננים וקלילים.
רשימת מכולת:
10 חצילונים חתוכים לחצאים לאורכם
2 כפות שמן זית
חומרים למלית:
150 גרם גבינת ריקוטה
חצי כוס גבינת פרמזן מגוררת
חופן עלי בזיליקום טריים קצוצים דק
2 כפות פירורי לחם או פנקו
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המלית.
בעזרת סכין חדה וקטנה או כפית פריזיאן מוציאים את תוכן החצילים.
אפשר להשתמש בבשר של החצילים להכנת חביתה משודרגת למשל...:)
ממלאים את החצילים ומזלפים מעט שמן זית מעל כל חציל.
אופים בחום של 220 מעלות צלזיוס ל-10-15 דקות עד שהמלית משחימה והחציל מתרכך מעט.
רגע לפני האפייה |
נראה טעים מאד! מוסיפה לרשימת ה- to do's!
השבמחקשבוע טוב שיהיה!
תודה רבה! בדיוק אחותי התקשרה אליי וביקשה ממני שאני אכין לה את המנה הזאת:)
השבמחקאני ממש אשמח לקרוא עדכון לגבי התוצאה.
היי דנה,
השבמחקנראה מעולה (מתה על חצילים).
מתי את מכינה לי כזה???? :-)
איילת