זאת הייתה הארוחת ערב והבוקר שלי ב-12 שעות האחרונות ולא רציתי שהסלט הזה יגיע לקיצו!
אז הנה לכם מתכון פשוט, טעים, בריא ומהיר לימים הרותחים וגם לימים סגריריים (כן ירבו!)
הרשימת מצרכים היא לאדם יחיד (רעב), או כתוספת לשניים-שלושה אנשים- אז תכפילו כמויות:)
רשימת מכולת:
קופסת טונה בשמן רגיל(?)/קנולה/זית
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
גבינת פטה עיזים- כמה שתרצו- חתוכה לקוביות קטנטנות או מפוררת
שפע של לימון
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
מערבבים את הטונה, בצל ירוק ופטה וסוחטים מעל מיץ לימון ומוסיפים פלפל שחור...זהו!
(אין צורך במלח כאן כי הפטה מלוחה)
אוכלים את המנה עם בגטים פרוסים דק-דק ונהנים מכל רגע.
אני לא אוכלת דגים וחלב יחד.
השבמחקאבל זה כלכך יפה. אני משערת שגם טעים.
איך צילמת?
צילמתי במצלמה פשוטה- Canon PowerShot SD790 IS.
מחקיש אור יום מוצלח ליד המרפסת אז ניצלתי אותו לצילום:)
את צריכה למצוא מישהו שיבטל לך את המנהג של אי-אכילת חלב ודגים!
ונילה: זה אחלה רעיון ואני מודה שבארוחות בוקר במסעדות אם מגישים טונה ופטה אני מערבבת ביניהם! ועוד משהו לא קשור- אולי תוסיפי אופציה להרשם במייל לבלוג כי זה די נוח לקבל מייל כל פעם שיש פוסט חדש!
השבמחקתודה רבה על הטיפ- יישמתי אותו מיד:)
מחקכדי "לצאת" קצת מהאנונימיות, תדעי שקוראים לי דנה.