יום ראשון, 1 באפריל 2012

סלט קליל ליום אביבי


אז נכון שזה לא ממש נחשב סלט ואולי לא הכי בריא בעולם...אבל...הוא ממש טעים ומעולה וכדאי להכין אותו!
מה צריך?
1 כוס קינואה או בורגול דק
2 כוסות מים לבישול
חצי כפית מלח

מבשלים את הכל עד לרתיחה ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך רבע שעה-20 דקות.
בנתיים מבשלים במקביל 2-3 ביצים בסיר עם מים, ממתינים לרתיחה ואז מבשלים על אש בינונית כ-10 דקות.
קוצצים חופן עלי פטרוזיליה או בצל ירוק דק ופותחים 2 קופסאות טונה במים/בשמן ומוסיפים לקערה גדולה.
סוחטים חצי לימון ו-2 כפות שמן זית, מפזרים מלח ופלפל שחור.
חותכים את הביצים לחצי ולאחר מכן לקוביות ומוסיפים לקערה יחד עם הקינואה/בורגול שסיימו להתבשל וצוננו מעט בטמפ' החדר.
מערבבים הכל ומתקנים תיבול.
חג אביב שמח:)

2 תגובות: